Bogbestilling hos Ian fuller

Bogbestilling hos Ian fuller

 Hej alle medlemmer – bogkøb fra England

Vi vil gerne give muligheden for at man kan købe en eller flere af de bøger som Ian Fuller har skrevet om det at kunne identificere, holde og formere corydoras maller.

Bog nr 1 -  pris. 38,00 £- det bliver i dagens kurs i dkr. 325,00 kr.

Breeding Corydoradinae Catfish, Second edition by Ian A.M. Fuller

Det er en meget detaljeret bog om hvordan man holder og formerer de enkelte arter, regulerer vandkvaliteterne, indretning af akvariet osv. Bogen er på engelsk, men alle tabeller er til at læse også for ikke sprogkyndige.

Bog nr 2 -   pris. 25,00 £- det bliver i dagens kurs i dkr. 215,00 kr

Identifying Corydoradinea Catfish, by Ian A.M. Fuller & Hans-Georg Evers

Bogen gennemgår de kendetegn og  forskelligheder der er mellem arter og underarter, deres levesteder osv. En god bog at have fordi der hurtigt kan opstå forvirring om hvilken arter man har i akvariet. Fordi grosister og forretninger ikke altid har helt styr på de forskellige arter. Det kan være svært at artsbestemme de enkelte Corydoras, men med denne bog har man en reel chance for at artsbestemme de Corydoras man har i akvariet. Bogen er på engelsk. Men alle billeder og navnene er til at forstå også for ikke sprogkyndige.

Fragt: 14,99 £ - det bliver i dagens kurs i dkr 130,00 kr. - EN bog koster 15,00 kr i fragt.

Det kommer nok til at afhænge af antallet af bestilte bøger, men mon ikke vi kan opnå en form for foreningsrabat og eventuelt få bøgerne leveret fragtfrit. Bøgerne skal bestilles hos Rud og betales til Rud. Fragten vil udgøre 15.00 kr pr bog.      ----       MEN  - får vi foreningsrabat, og måske fragten gratis, vil de for meget indbetalte penge blive udbetalt når vi udleverer bøgerne på en klubaften.

Bestilling kan ske på en af følgende måder:

Det kan ske ved at ringe på 24426724 eller ved at skrive en e-mail eller skriv på rudlaursen@hotmail.com betaling kan ske på Mobil Pay 24426724 eller ved at overføre til Danske bank Reg: 3643 Konto:  3406146839      ---         Bøgerne kan bestilles og betales i aften eller senest den 14/03 2019. Fordelen ved  at bestille fælles er at vi evt.  får en eller anden form forforenings rabat. Bestilling af bøger er først godkendt når betalingen er indgået. Der bliver sendt en bekræftelses mail, når bestilling er modtaget og betalt.

Med Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 

 

Afmeld