Sommer, sol og efterårsplaner

Sommer, sol og efterårsplaner

Billede1 Sommer, sol og efterårsplaner.

Så siger kalenderen sankthansbål, juni, hækklipning, sommerferieplaner med familien, hygge i haven, grill, EM bold, m.m. Det hedder også siden sidst, veloverstået generalforsamling, nye medlemmer i bestyrelsen, sommerafslutning hos Unimati, Et brag af et september foredrag, Sidste nyt fra vores lokal center (klublokale). Så herfra, velkommen til lidt information omkring hvad der sker i vores forening og udsigten til at vi igen kan se frem til normale tider i vores hobby og forening. God læselyst.

Siden sidst:

Hvad er der i mit vand hul – Tur ud af huset – Jubbiiie vi skal ud !!! 17 April og 26 April

Så fik vi gang i årets første tur 17 April (Rasmus) og 26 april (Bodil). Besøg hos to forskellige typer af vandhuller. Den 17 april (Rasmus) tur til Hasselager. Typisk brand dam/overløbssystem som vi finder i alle bebyggelsesområder. Bare der er vand og det er rent ja så blev læringen at der faktisk kan fanges, myggelarver, dafniaer, cyclops, som nogle af de emner vi gerne vil have med hjem. Et tricks: To af vores fangstnet (grov, fin) to spande. Så tager vi hele fangsten og hælder hele vandmængden igennem først det grove, så det fine og vupti rent cyclops/dafniaer klar til at tage med hjem. På anden tur – typisk skov sø, her var læringen at vindretningen bestemmer i hvilken ende/område hvor man skal leder. Herfra tak til både Rasmus og Bodil for informativ læring, gode råd og indsigt til at vi alle kan finde disse områder og få godt foder med hjem til vores opdræt, ynglegrupper m.m.

Billede2Billede4Billede5

General forsamling 2021  - veloverstået, højt humør, aktion, mad, hygge, samvær.

Så lykkes det endelig at få afholdt vores generalforsamling 2021. Fysisk møde i ”lånt lokale”. 30+ medlemmer samt bestyrelse brugte en aften sammen i hyggens tegn. Dejlige deller, kolde øl, masser af snak ved bordene. Standard agenda. De vigtigste emner kort: Fra formandens beretning: Et udfordrende år hvor kreativitet tvang nye veje for afholdelse af foredrag (Brug af Face book – AKK derude). På disse live møder er der 20-35 live seer men efterfølgende op til 2500+ personer som besøger disse ”gemte foredrag”. Drøftelse omkring vores Kontingent. Et Corona år hvor der ikke har været fysisk aktivitet, følelsen af hvorfor betale kontingent for noget der er lukket ned kontra klubfølelse, råd til at støtte klubben. Oplægget fra bestyrelsen: Alle betalte medlemmer i 2021 får 2022 gratis. Dette forslag blev vedtaget. Så har du ikke betalt for 2021 endnu, så skal du bare få gjort det og så er 2022 kvit-frit😊. Aften blev afsluttet med aktion, en oplagt Søren fik afviklet vores aktion med en masse spændende fisk og planter der skiftede ejer.  Herfra også tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer: Carsten, Uffe og Paul. Alle har lavet et godt og solidt bestyrelsesarbejde over mange år (1-3-15 år) så det var lidt sørgmodigt men også velkommen til ”gamle kræfter” der igen har meldt sig under fanen. Cort, Amund, Søren og den nye dreng i klassen Erik (kasser), dejligt at vi kan mobilisere en ny stærk bestyrelse med masser af erfaring og ideer. Velkommen til og til de afgående: Tak for samarbejdet – selskabet. (Husk vi er der stadigvæk.)

Billede6Billede7Billede8

Sommer afslutning på torsdag 24 juni kl 1700 hos Unimati -Randers: Billede10Billede9

”Same procedure as every year – james” : Nu er det ikke 90 års fødselsdag, men vi gentage vores sidste par års succes. Efter kl 1700 er Unimati åben for Randers og Århus Akvarieforening. Kom og lav en god handel, kl 1800 vil grillen være klar med Pøller og brød, en øl/vand. Få en snak med ole, andre medlemmer eller bestyrelsen. (har du ideer/ros/ris) ja så tager vi gerne imod disse. Forventet sluttid - oprydning ved 21 tiden. Så et par hyggelige timer inden vi går på sommerferie. Ses vi? Ja det gør vi da. (PS: tag naboen – familien med – åben arrangement).

Kommende planlagte aktiviter

 

             Hvem er han?Billede11Billede12

 

 

September møde – 2/9 kl 1900 – Scoop: Åbningsbrag: International foredrag

Billede13

Så er festen i gang – Lidt af en åbning, men sandt. Vores hårdt arbejdende foredragsgruppe har landet en aftale med en af de helt store foredragsholder – Daniel Konn-Vetterlein. Tysk Biolog, Mallespecialist, international foredragsholder, globetroper, president i BSSW e.V og netop hjemvendt fra seneste ekspedition til Bolivia - Silucha expedition (Rio Blanco – Rio Iténez).  Første foredrag i Danmark fra denne tur. Mere om dette senere, men sæt kryds allerede nu til vores ”foredragsåbningsfest” 2/9. (PS: Engelsktalende). Det bliver ikke større.Billede14

 

Andre datoer til kalenderen:

Viborg Messe   – lørdag 2/10 og søndag 3/10 okt.Billede15

Medlemsmøde 7/10 kl 1900 – Lokal centeret.

Aqua Medlemsmøde 7/10 kl 1900 – Lokal centeret.

Aqua auktion 2021 30/10 kl 900 - Via University College, Skejbyvej, Risskov-

Medlemsmøde 4/11 kl 1900 – Lokal centeret.

Medlemsmøde 2/12 kl 1900 – Lokal centeret.

 

Normale tider forude – adgang til vores lokal center – Efteråret 2021.

I skreven stund satser vi på at Corona bølgen ikke vil stoppe os for afholdelse af vores fysiske medlemsaftner. Vi har booket/modtaget bekræftelse på vores mødelokale og som udgangspunkt satser vi på at dette bliver gennemført. Der er pt lidt krav til hvordan vi skal overholde gældende Corona regler. (afstande siddende, krav til rengøring/afspritning osv). Men mere om dette når vi kommer til september mødet. Vi er i løbende kontakt med lokalcenteret og har en plan B parat hvis lokal centeret lukkes pga øget Corona tal.

Vi du gerne have besøg af AKF derude eller har en idé til evt besøg/udsendelse, modtager vi gerne dine ideer.  Så AKF derude vil blive et ekstra tiltag efter behov/ideer der også i efteråret vil være aktuelt efter behov/ønske.

Herfra ønskes i alle en rigtig god sommer. Håber at se jer komme tilbage med friske batterier og ideer til igen at bringe vores forening tilbage på kortet efter næsten 16 måneders nedlukning – afstand. Vores forening arbejder på et spændende efterårsprogram ”. Håber at se nogle af jer hos Ole på torsdag, ellers rigtig god sommer og på gensyn i efteråret og igen sammen på vores turer og i klublokalet.

Vores liv er gået i fisk, men vi er glade for det.

Bestyrelsen

.Billede16

 

 

 

 

Afmeld